psychosociale hulpverlening, lichaamsgerichte traumatherapie & coaching

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Marjolein Oostendorp en ik verwelkom je graag in mijn praktijk. Wellicht wil je eerst meer over mij te weten komen. Daarom op deze pagina wat achtergrondinformatie over mij als persoon.

 

Persoonlijk
Ik ben moeder van 2 prachtige zonen die allebei studeren. Ik houd van de natuur, sporten, mediteren, vrienden om me heen en van water. Mijn grootste passie is zeilen en de wens een lange zeilreis te maken is nog steeds actueel.
Met een warm gevoel kijk ik terug op mijn jeugd en mijn ouders, dankbaar voor wat ik van huis uit meekreeg: oog voor elkaar, liefde voor water en een ondernemingsgeest.

 

Loopbaan en kennis
Tijdens mijn loopbaan als hulpverlener heb ik mij gespecialiseerd in de psychische en emotionele ontwikkeling van het jonge kind. Dat vormt de basis van mijn visie op hulpverlening. Daarna heb ik de stap gemaakt in de zorg voor volwassenen. Inmiddels werk ik al weer een aantal jaren als Praktijkondersteuner GGZ.
In mijn zelfstandige praktijk bied ik psychosociale hulpverlening met een holistische blik. Kijk naar de persoon in zijn geheel, lichaam en geest. Als therapeut richt ik me op psychische problemen en bied lichaamsgerichte trauma-behandeling en zo nodig EMDR.

Mijn kennis is gestoeld op vele studies, levens- en werkervaring, research, interesse in de ander en in uitdagingen durven aangaan.

Door verschillende levenslessen, met de nodige tegenwind, soms zelfs storm, weet ik waar ik nu sta.
Stevig op de grond, stil kunnen staan bij wat er is, vrolijk met vertrouwen en humor.

 

Locatie
Praktijk Oostendorp zit aan de Waal. Vanwege mijn speciale band met het water vind ik het een cadeautje dat ik praktijk mag voeren in een prachtige villa aan de rivier!

 

Informatie over mijn benadering en aanpak vind je op de pagina’s Visie & Werkwijze.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.