Praktische informatie

 

Om tot een succesvol behandeltraject te komen is de relatie tussen u en mij van belang. Daarom geef ik ruimte voor een kennismakingsgesprek, gratis.  In dat gesprek hebben we beiden een 1e indruk. Voelt het voor beiden goed en past de hulpvraag binnen mijn expertise dan is de volgende stap: een intake. Deze volgt dan snel. Er is op dit moment geen wachtlijst.
De duur van een consult kan bepalend zijn om verder te komen. 1,5 uur verdient dan ook de voorkeur en ga daar ook vanuit.

 

Openingstijden

 

donderdag 10.00 – 21.30 uur (avond)
vrijdag 10.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur
zondag 10.00 – 17.00 uur

 

Bezoek uitsluitend op afspraak.

 

Locatie

Praktijk Oostendorp

 

“Villa Pur Sang”
Kwelkade 1
4001 RK Tiel.

 

Tel: 06 51 89 68 67

 

Bent u slecht ter been of gebruikt u een rolstoel dan is mijn praktijkruimte niet geschikt.

 

 

Beroepsvereniging NFG
Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Vakinhoudelijk blijf ik mij ontwikkelen door bijscholingen, bezoeken van congressen, intervisie en supervisie, alles om mijn professionaliteit  te blijven versterken.

Daarnaast heb ik regelmatig intervisiebijeenkomst, waar de mogelijkheid bestaat om met collega’s in het zelfde werkveld van gedachten te wisselen.

Met Vera Janssen  https://www.verajanssen.nl/  heb ik regelmatig contact. Wij beiden hebben een eigen praktijk en dan is het prettig om er voor elkaar te zijn. Tijd voor feedback, intervisie en samen nieuwe scholingen volgen.

 

Klachtregeling.
Als je klacht hebt dan hoor ik dit graag en proberen we er samen uit te komen in een persoonlijk gesprek. Is er een klacht over mijn individuele functioneren en komen we er samen niet uit dan kunt u een officiële klachtenprocedure starten bij een geschillencommissie. Ik ben als zelfstandige zorgprofessional aangesloten bij NFG via Quasir

 

NFG registratie code: 9151
AGB registratie praktijk: 90067405
AGB registratie persoonlijk: 90108354
BTW identificatienummer: NL003143774W37
KVK 76882845

psychosociale hulpverlening, lichaamsgerichte traumatherapie & coaching

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.