psychosociale hulpverlening, lichaamsgerichte traumatherapie & coaching

Tarieven

 

Om tot een succesvol behandeltraject te komen is de relatie tussen jou en mij van belang. Daarom geef ik ruimte voor een kennismakingsgesprek, gratis.  In dat gesprek hebben we beiden een 1e indruk. Voelt het voor beiden goed en past de hulpvraag binnen mijn expertise dan is de volgende stap: een intake. Deze volgt dan snel. Er is geen wachtlijst.
De duur van een consult kan bepalend zijn om verder te komen. 1,5 uur verdient dan ook de voorkeur.

 

Tarieven

Intake en vervolgconsulten, duur 1,5 uur € 120,00
Consult: Langs de uiterwaarden, duur 1,5 uur € 120,00
Consulttarief is inclusief verslaglegging en voorbereiding
Voor consulttarief therapie wordt geen BTW geheven.
Coaching gesprekken 1 uur  €  85,00

 

Betaling

Na het ontvangen van de factuur, graag betaling binnen 14 dagen.

De coaching gesprekken kan ik ook BTW – vrij aanbieden.

 

Cancelen van de afspraak:
Een afspraak kan 24 uur van te voren worden afgezegd. Ben je later met afzeggen, dan moet ik de gereserveerde tijd bij je in rekening brengen. Neem altijd contact op als je graag overleg wilt over tijden of anderszins.

 

Werkgevers
Werkgevers  zijn vaak bereid de gehele of een deel van de kosten van het consult of coaching traject te betalen. Ik wil je dan ook adviseren het te bespreken. Ook zij zien hun werknemer(ster) graag gezond.


Extra service
Ik bied mijn behandeling voor de helft van het normale tarief aan voor steeds één persoon in mijn cliëntenbestand, die een aantoonbaar minimaal inkomen heeft. Informeer bij mij of er plaats is in mijn agenda of reserveer een plek, als je weinig te besteden hebt en toch graag gebruik wilt maken van mijn behandelingen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.